Leuke en handige baby cadeaus

Hiep, hiep hoera! Er is een baby geboren en jij wilt een tof cadeau kopen. Maar wat? Is het een jongetje of een meisje en je wilt natuurlijk niet met een cadeau aankomen wat al gekocht is. Hieronder vind je leuke en handige kraamcadeaus voor een baby.

 

1.  Badverzorging

Spetter, pieter, pater, lekker in het water met de kleine. Een veilig badzitje zodat de baby optimaal verzorgd kan worden. Na het badderen moet je de baby aankleden met een schattige badcape. Wil je de baby aankleden? Dan komt een aankleedkussen goed van pas. Zo ligt de baby comfortabel en tevens is het ideaal om te verschonen. Na het verschonen die vieze luier in de luieremmer en je bent klaar.

2.  Slapen

Ben je de oma/opa of tante/oom waar de baby misschien af en toe komt logeren? Dan is een campingbedje wel handig met passend bedtextiel. Voor de koude dagen een winter slaapzak en voor de warme dagen een zomerslaapzak. Met een nachtlampje geef je rust en geborgenheid.

3.  Speelgoed

In de categorie speelgoed is de keuze reuze! Een mobiel voor boven het baby bedje of een baby gym. Een muziekmobiel met melodieën is goed voor de motorische vaardigheden en de kennismaking met verschillende geluiden. De mobiel kun je ook boven een buggy plaatsen dus multifunctioneel! Een baby gym stimuleert de ontwikkeling door middel van het draaien op rug en/of buik.

4.  Veiligheid

 

De veiligheid van je baby garanderen is erg belangrijk. Vooral wanneer ze leren kruipen! Is er al een traphekje zodat ze niet naar boven of beneden kunnen kruipen? Ga in huis alles even langs om te zorgen voor een optimale veiligheid. Wanneer ze eenmaal kunnen kruipen, kunnen ze overal heen. Wellicht heb je nog meer kinderen in huis. Heb je een baby en tiener in huis? De tiener kan het hekje nog wel eens open laten staan net zoals een kastje. Met de vingers in het stopcontact, deurtjes die open kunnen. Je hebt stopcontactbeschermers zodat ze hier niet met de vingers in kunnen peuteren. Voor de deuren heb je handige veiligheidshaakjes.